Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste inom trender och design.

Vi på Väggdesign brinner för inredning och design! Hos oss hittar du ett brett utbud av posters en hel del inspirerade från vackra Höga Kusten och vi utökar ständigt vårt sortiment för att alltid ligga i framkant när det gäller design och trender.

Väggdesign – Vi gör väggar roligare!

Hos oss på Väggdesign.se hittar du det senaste inom konst och design! Snygga tavlor och posters som alltid speglar de senaste inredningstrenderna – självklart köper du dessa till bra priser ! Vårt mål är att du med våra posters ska kunna sätta en personlig prägel på ditt hem!


Eftersom vi erbjuder hundratals olika motiv, posters och tavlor hoppas vi att du ska hitta rätt motiv för just ditt hem. Oavsett om du vill inreda ett sovrum, en liten hall, ett kontor eller ett helt hem!
Oavsett stil och smak hoppas vi att du ska hitta något som passar ditt hem. väggdesign.se har ett stort sortiment av olika motiv på våra posters som fototavlor, klassiska svartvita motiv, coola retrotavlor, tecknade, abstrakt konst, illustrationer, barntavlor och mycket mer.

Skapa ditt eget galleri hemma tillsammans med oss på Väggdesign.se

Genom en beställning av posters online från vår butik så får du ett enkelt och prisvärt sätt att möblera om och förnya i hemmet. Vi säljer posters och tavlor från endast 79kr. Dessutom bjuder vi på frakten när du handlar för över 200kr.

Det är viktigt att påpeka att vi håller hög kvalité och trycker endast på ett halvmatt premiumpapper. Eftersom vi trycker efter att er order har kommit in. Köp dina nya posters online hos oss för att bygga din perfekta tavelvägg. Försäljning av posters online har skjutit i höjden de senaste åren och vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av prisvärda snygga posters, prints och tavlor online.

Bygg en tavelvägg med dina nya tavlor

Att använda sig av posters, tavlor, prints och affischer som i olika storlekar och former har blivit ett populärt sätt att inreda sitt hem. Med små medel går det att få ett av dina rum att kännas som nytt. Du bestämmer själv motiven och om dessa ska vara med eller utan ram. 

Det är nämligen lika fräckt att hänga upp dina nya posters direkt på väggen utan ram! Vad du än väljer att pryda dina väggar med så är det naturligtvis upp till dig själv och det är du som ska vara nöjd med känslan. Det är bara att inse, nuförtiden är det mycket sällan som du kan se en eller två tavlor som hänger ensamma på en vägg. 

De flesta väljer att samla sina väggprydnader och konst på ett och samma ställe på en vägg, Det skapar därmed en tavelvägg med hjälp av flera olika posters och tavlor. Oavsett om det rör sig om personliga fotografier, posters, affischer, prints eller exklusiva tavlor.Det är trots allt så att variationerna är oändliga och det är upp till dig att skapa din unika tavelvägg. Hänger du dessa asymmetriskt, med eller utan ramar i olika färger och former, eller hänger du dina tavlor rent av kant i kant? 

Det kan bli mycket snyggt i båda fallen och vi tycker absolut att du ska laborera med dina tavlor, förslagsvis på golvet, innan du väljer att hänga upp allting.

SHOPPA POSTERS DIREKT

Inredningstips

Om du använder dig av så kallade monokroma posters som dessutom hängs upp med svarta och vita ramar, så kommer det att ge ett intryck av minimalism. Ett hem kan ha många hörn, så varför inte låta dina tavlor och posters sträcka sig runt hörnet? 

För att underlätta för dig om du vill byta dina prints och posters ofta för att få variation, sätt då upp en vajer som sträcker sig längs hela väggen. Du kan använda dig av klädnypor eller liknande för att fästa dina prints på vajern.Har du tavlor med ramar kan du istället sätta upp en tavellist på väggen, vilket gör att du kan flytta och sätta dit nya tavlor när du känner för det. 

Något som är riktigt trendigt och coolt är ramar som är gigantiska och ställa dessa direkt på golvet. Men då gäller det att du har en takhöjd som tillåter detta.

SE VÅRA SVARTVITA POSTERS